Kosttilskud med mange muligheder
Vores produktprogram inden for kosttilskud omfatter vitaminer (kombinations- eller singleprodukter), mineraler (kombinations- eller singleprodukter), urter, proteiner og andre tilskud til børn, voksne, ældre og grupper med særlige behov f.eks. gravide. Kosttilskuddene produceres som både faste produkter (tabletter, kapsler, pulver) og flydende produkter (mikstur, drops mm.)

Lægemidler
Propharma udfører kontraktproduktion af lægemidler og er godkendt til produktion af ikke sterile lægemidler i både fast og flydende form. Kontraktproduktionen kan både være total produktion inklusiv markedsfrigivelse eller delopgaver som fx pakning.

Medicinsk udstyr
Produktporteføljen omfatter også produkter klassificeret som medicinsk udstyr iht. EU’s direktiv (93/42/EEC). Reglerne stiller høje krav til design, konstruktion og produktion for at garantere, at produkterne er sikre for slutbrugeren.

Kosmetik med ekstra krav til kvalitet
Vi producerer en lang række kosmetiske produkter. Det er ofte kosmetiske produkter med særlige krav til kvalitet, dokumentation og effekt. Propharma har fx specialiseret sig i udvikling og produktion af dental produkter og har opbygget en solid portefølje, der omfatter mundskyl, mundspray og tandgeler mm. Produkterne produceres i flere forskellige varianter målrettet den specifikke problemstilling.