Persano Group er altid interesseret i at tiltrække kolleger, der kan være med til at sikre den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans.

Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere.

Persano Group er en arbejdsplads hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har lyst til at være en del af arbejdspladsen Persano Group, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Nedenfor kan du se de stillinger, der er aktuelle på nuværende tidspunkt. Du er naturligvis altid velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning og dit CV til .


Aktuelle ledige stillinger hos Persano Group A/S

*****************************************

Persano Group A/S, søger en Kvalitets / QA koordinator


Er du ambitiøs og resultatorienteret og brænder du for at bidrage til en høj kvalitet, er det dig vi søger.
Kvalitetsafdelingen søger en engageret medarbejder, der kan være med til at opretholde en høj kvalitet og sikre overholdelse af lovgivning indenfor fødevarer, medicinsk udstyr (ISO13485) og kosmetiske produkter (ISO22716). Du bliver en del af kvalitets- / QA afdelingen og refererer til kvalitetschefen. Det er vigtigt, at du både trives med rollen som sparringspartner med øvrige afdelinger samt som kontrol af vort kvalitetssystem.

Læs mere om jobbet på nedenstående link.

Jobansøgningen er indrykket fredag den 6. oktober 2023.

*****************************************

Persano Group A/S, søger operatører til kosmetik produktion

Vi har travlt og søger derfor operatører til fyldning og pakning af kosmetiske produkter på daghold.
Der arbejdes i teams á 2-7 medarbejdere med LEAN filosofien om selvstyrende teams, herunder 5S principperne og løbende forbedringer