Persano Group er altid interesseret i at tiltrække kolleger, der kan være med til at sikre den positive udvikling, som virksomheden gennemgår.

I dag har Persano Group ca. 200 ansatte fordelt på de to produktionsfaciliteter i hhv. Stenløse og Blistrup. Persano Groups hovedkontor er placeret i Blistrup med funktioner indenfor salg, udvikling, logistik, indkøb og finans.

Vi er stolte af vores historie, produkterne og den kvalitet, der ligger bag fremstillingen af produkterne, og positioneringen som en af Skandinaviens største producenter indenfor kosmetik og healthcare stiller krav til, at vi har kompetente medarbejdere.

Persano Group er en arbejdsplads hvor hverdagen er travl, men hvor dygtige og engagerede kolleger sikrer såvel faglig som personlig udvikling. Kollegers trivsel er af stor vigtighed for os, hvorfor vi årligt gennemfører og arbejder med medarbejdertrivselsundersøgelser, lederskab og gennemførelse af medarbejderudviklingssamtaler.

Hvis du har lyst til at være en del af arbejdspladsen Persano Group, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Nedenfor kan du se de stillinger, der er aktuelle på nuværende tidspunkt. Du er naturligvis altid velkommen til at sende os din uopfordrede ansøgning og dit CV til .


Aktuelle ledige stillinger 3

Persano Group søger en Operatører til kosmetik produktion fast aftenhold

Til Persano Groups fabrik i Blistrup ved Græsted søger vi en dygtig Operatører til kosmetik produktion fast aftenhold.

Læs mere om Operatør jobbet på nedenstående link. Job annonceret 15. oktober 2021

******************************************

Persano Group søger en Operatør til Plastproduktion

Til Persano Groups fabrik i Blistrup ved Græsted søger vi en dygtig Operatør til Plastproduktion.

Læs mere om Operatør jobbet på nedenstående link.

******************************************

Persano Group søger en Operatører til kosmetik produktion daghold

Vi har travlt og søger derfor operatører til fyldning og pakning af kosmetiske produkter. Der arbejdes i teams á 2-7 medarbejdere med LEAN filosofien om selvstyrende teams, herunder 5S principperne og løbende forbedringer.

Læs mere om Operatører til kosmetik produktion jobbet, på nedenstående PDF Fil.