Omsorg for dig og dit brand
Det ligger i vores DNA, at vi skal have orden i eget hus, så vores kunders rejse gennem vores forretning kan forløbe så smidigt som muligt - fra idé til færdigt produkt. Men for os er det også vigtigt, at gøre lidt mere end bare at levere et produkt. Vi bestræber os på at tilføre det ekstra, som gør, at netop dit produkt kan lidt mere end forventet og vil fremstå unikt og strømlinet. Vi tror på, at det er denne tilgang til tingene, der har givet os status som betroet leverandør til nogle af de største brands indenfor kosmetik og kosttilskud. Det giver os lysten til konstant at fokusere på at udvikle og vedligeholde de gode kunderelationer. Vi passer godt på dig og dit brand.

Solid og omstillingsparat virksomhed
Vi er funderet i en solid og kapitalstærk privat ejet virksomhed, der giver os muligheden for at kunne investere i bæredygtig og fremtidssikret teknologi. Vores mål er at være i konstant bevægelse og vokse sammen med vores kunder. For sammen at udvikle konkurrencedygtige og innovative produkter, med fokus på kvalitet, miljø og sikkerhed. Dette har skabt rammerne for mange langvarige kundeforhold.

Stor fleksibilitet og leveringssikkerhed
Vores egen emballagefabrik og langvarige samarbejde med leverandører i hele verden sikrer usædvanlig stor fleksibilitet og en leveringssikkerhed på 99%.

Innovation og tryghed
Vi har branchens største kvalitets– og udviklingsafdeling med konstant fokus på innovation og nytænkning. Vi er pionerer indenfor fremtidssikring af vores kunders produkter.

Miljøet i fokus
Persano er stolte af at være den første private label producent, der udviklede og producerede det første svanemærkede produkt i Danmark. Sidenhen er mange flere produkter og certificeringer kommet til. Vi har konstant fokus på nyskabende udvikling med grobund i miljø og sikkerhed.

Familieejet virksomhed
Virksomheden har været ejet af familien Overgaard igennem flere generationer og ledes i dag af brødrene Jan Overgaard og Henrik Overgaard.