Bæredygtige løsninger
For en del år siden besluttede Persano Group at tage aktiv del i at forbedre miljøet. Vores overordnede vision er hver dag at tage ansvar for miljøet og mennesker i relation til vores forretning. For at omdanne denne vision til action har vi defineret en række fokusområder, som nu er en integreret del af vores DNA. Gennem årene er vores viden omkring bæredygtige løsninger vokset betydeligt, og vi bestræber os fortsat på at gøre vores produkter og arbejdsprocesser endnu grønnere. Vi deltager løbende i seminarer og udstillinger for at holde os opdaterede til fordel for både miljøet og vores kunder, der kan bruge vores bæredygtige initiativer i deres branding.

Green Lean
Vi forbedrer løbende vores arbejdsgange og energiudnyttelse via effektive kontrolprogrammer, der overvåger og understøtter vores processer. Vi bestræber os på at beskytte de naturlige ressourcer og at reducere vores indvirkning på klimaforandringer. Vigtigste fokusområder er transport, energiforbrug, råvarer, affaldshåndtering, ny teknologi og emballage. Herudover har vi et tæt samarbejde med vores leverandører for at sikre og påvirke deres miljøbevidsthed og adfærd. Vores miljøstandarder er nærmere beskrevet i vores kodes for leverandører.

Frontløber indenfor miljømærkede produkter
Vi har et tæt samarbejde med de akkrediterede certificeringsorganer indenfor branchen. Dette samarbejde forpligter os til at indkøbe og bruge energi så effektivt og miljømæssigt ansvarligt som muligt. Vi følger certificeringsprogrammer, bliver auditeret og inspiceret og dokumenterer, at vi nøje overholder de fastsatte retningslinjer i vores produktion. Vi var det første firma i Danmark til at producere produkter med Svanemærket. Siden er antallet af svanemærkede produkter steget betydeligt, og det stiger stadig.

Bæredygtighed i praksis
Vores egen plastikfabrik er et vigtigt element i at nå vores mål. Fabrikken forsyner en stor del af vores produkter med emballage helt uden CO2 påvirkning fra transport til fyldning. I vores stræben efter at reducere mængden af plast i vores emballager er vores emballageproduktion under konstant udvikling.